Hlavní obsah

VIDEO: Zákrok na kriminál! Eysseric zlomil ve francouzské lize protihráči kotník

Žádné Paris Saint-Germain, ani David Beckham. Fotbalová Francie teď žije jiným tématem a je v pořádném šoku z likvidačního zákroku záložníka Nice Valentina Eysserica. Dvacetiletý mladík v ligovém zápase na hřišti Saint-Étienne málem amputoval nohu domácímu středopolaři Jérémymu Clémentovi. Ten odnesl jeho ostrý skluz komplikovanou zlomeninou kotníku a jeho další kariéra je v ohrožení. Následující video je pouze pro silné povahy.

Brutální faul na záložníka St. Étienne Clémenta.

 
Článek

Saint-Étienne svého soupeře porazilo s naprostým přehledem 4:0, jenže více než o důležitých bodech byl hlavním tématem diskuze zákrok Valentina Eysserica. Hráč Nice byl pozdě u míče, ve snaze vybojovat ho pro svůj tým ale předvedl ošklivý skluz a Jérémyho Clémenta ze Saint-Étienne doslova sestřelil na trávník.

Dvacetiletý záložník viděl okamžitě červenou kartu, Clément se mezitím svíjel v bolestech a přihlížející spoluhráči nevěřili vlastním očím. Zlomený kotník pro hráče Saint-Étienne znamená minimálně půlroční pauzu a také hodně složitý návrat na fotbalové trávníky.

Reklama

Související témata: