Hlavní obsah

Ronaldinho by si rád zahrál v Chelsea

PRAHA

Brazilský fotbalista Barcelony Ronaldinho možná brzy změní dres. Podle svých slov si výjimečný brazilský útočník dokáže představit přestup do londýnské Chelsea. "Každý velký hráč by chtěl být součástí toho senzačního týmu. Dají se tam očekávat úžasné věci a jednou si v Londýně možná zahraju," řekl Ronaldinho britskému nedělníku News of the world.

Foto: Internet

Hvězda brazilské reprezentace Ronaldinho

Článek

Přitom Ronaldinho v létě 2003 měl nabídku ze Stamford Bridge na stole, stačilo jen kývnout. Mistr světa se ale rozhodl z Paris St. Germain odejít do FC Barcelona.

Premier league by Ronaldinha lákala, přesto je v Barceloně spokojený. "Cítím se v Barceloně moc dobře. Přesto bych si jednou moc rád v Anglii zahrál. A dokázal tam, že i techničtí hráči se na ostrovech můžou prosadit.

Chelsea naopak pravděpodobně neposílí liverpoolský Steven Gerard. Čtyřiadvacetiletá hvězda Reds je v poslední době středem dohadů o tom, jestli z Liverpoolu zamíří do Chelsea. V Rozhovoru s koučem Rafaelem Benítezem se Gerard nechal slyšet, že v žádném případě z Anfield Road neodejde.

Reklama

Související témata: