Hlavní obsah

Newcastle chce získat útočníka Morientese

PRAHA

Newcastle chce ligovému konkurentovi Liverpoolu 'vyfouknout' španělského kanonýra Fernanda Morientese. Liverpool za něj nabídl Realu Madrid tři a půl miliónů liber, madridský fotbalový klub však požaduje dvojnásobek. Jakou nabídku chystá Newcastle, zatím britská média neuvedla.

Článek

Liverpoolský list Echo však naznačil, že trenér Milana Baroše Rafael Benítez nebude chtít svého krajana za každou cenu a místo toho, aby se s Newcastlem trumfoval ve výši odstupného, najde si jinou posilu. Má jí být Nicolas Anelka z Manchesteru City.

Morientes v Realu vysedává na lavičce a Liverpool mu dává naději, že by si zahrál. "Mám ten klub rád a těší mě, že o mě projevil zájem. Madrid moji situaci dobře zná. S Rafou Benítezem jsem sice nemluvil, ale jeho práci uznávám a rád bych pro něj hrál," svěřil se Morientes.

Liverpool však podle kuloárních zpráv nezvýší nabídku za španělského útočníka na více než pět milionů liber. Hrotového útočníka shání k Barošovi jako náhradu za zraněného Djibrila Cissého, který bude mimo hru do konce sezóny.

Reklama

Související témata: