Hlavní obsah

Podle Sunu CSKA Jarošíka do Chelsea nepustí

PRAHA

Český fotbalista Jiří Jarošík do Chelsea nepřestoupí. Odchod na ostrovy, kde se prý o reprezentačního záložníka zajímají celkem čtyři kluby, neschválilo vedení CSKA Moskva, které se opory týmu nechce vzdát. Tvrdí to ve svém čtvrtečním vydání britský deník The Sun. Chelsea má po zranění Scotta Parkera na pozici defenzivního záložníka pouze Clauda Makeleleho, proto kouč José Mourinho hledá posilu.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Jiří Jarošík se z Moskvy pravděpodobně do Londýna stěhovat nebude.

Článek

Podle Sunu chce lídr anglické ligy hráče na hostování do konce sezony, CSKA však údajně řekl jasné ne.

Přestoupí Jiří Jarošík v zimě z CSKA Moskva?
Hlasujte v anketě na konci článku!

Transfer nevyšel přesto, že oba kluby spojuje osoba ruského miliardáře Romana Abramoviče. Ruský vicemistr totiž potřebuje Jarošíka, za nějž před takřka dvěma lety zaplatil Spartě 3,7 miliónu eur, mimo jiné i pro další fázi Poháru UEFA.

"Zahřeje na srdíčku, když se o vás zajímají v Anglii. Nechci ale rozšiřovat spekulace, než to bude podepsané. Nechme se překvapit," říkal novinářům v úterý sedmadvacetiletý Jarošík, o jehož služby mají zájem ještě další týmy z Premier League.

"Patří vesměs do nejvyšších pater nejvyšší anglické soutěže, ale nebudu to zatím specifikovat," tvrdil dvacetinásobný český reprezentant.

Reklama

Související témata: