Hlavní obsah

Kouč Ancelotti prý po sezóně zamíří z Paris St. Germain do Realu

Fotbalisté Paris St. Germain zřejmě přijdou o trenér Carla Ancelottiho. Italský kouč už podle francouzských médií vedení klubu oznámil, že chce po této sezóně odejít a list Le Parisien tvrdí, že je domluvený na angažmá v Realu Madrid.

Foto: Philippe Wojazer, Reuters

Fotbalisté Paris St. Germain zřejmě přijdou o trenér Carla Ancelottiho.

Článek

Média spekulují i o tom, že by se mohlo splnit přání sportovního ředitele PSG Leonarda, který by rád do francouzské metropole přivedl současného kouče Realu Josého Mourinha. Jeho budoucnost je ale spojována spíše s návratem na lavičku Chelsea, kterou opustí Rafael Benítez.

"Carlo Ancelotti se už rozhodl. Ústně už se dohodl s Realem Madrid. Obě strany chtějí v příští sezóně spolupracovat," cituje Le Parisien zdroj blízký Ancelottimu.

Zájem mají i Liverpool a Manchester City

Italský trenér spekulace nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. "Ještě nepadlo žádné rozhodnutí. Počkám na konec sezóny," prohlásil bývalý kouč Chelsea a AC Milán. O třiapadesátiletého trenéra mají zájem údajně i zástupci Liverpoolu či Manchesteru City.

Ancelotti přišel do pařížského klubu, za kterým stojí bohatí katarští majitelé, v prosinci 2011. V této sezóně tým pod jeho vedením kraluje francouzské lize. Ještě v minulých týdnech Ancelotti prohlašoval, že by rád zůstal. "Ale vím, že na konci sezóny se klub rozhodne, jestli je s mou prací spokojen, nebo ne," řekl s narážkou na to, že poslední slovo má obvykle prezident klubu Násir Al Chelajfí.

Reklama