Hlavní obsah

VIDEO: Beckham pobyl na hřišti pouhých osm minut a sudí ho vyloučil. Oprávněně?

Hodně divoký večer prožili v neděli fotbalisté Paris St. Germain. Vedoucí celek francouzské ligy vyhrál v utkání 34. kola na půdě Evianu 1:0 navzdory tomu, že utkání dohrával pouze v devíti. Na zápas nebude mít příjemné vzpomínky zejména David Beckham, který přišel na hřiště až v 84. minutě, přesto se na trávníku závěrečného hvizdu rozhodčího Thuala nedočkal. V nastaveném čase totiž putoval po sporné červené kartě předčasně pod sprchy.

Zákrok Davida Beckhama

 
Článek
Fotogalerie

Pařížané se ujali vedení v 50. minutě, kdy se trefil Javier Pastore. Hosté mířili za tříbodovým ziskem, v 81. minutě však pro ně nastaly komplikace poté, co byl po druhé žluté vyloučen Verratti. O tři minuty později poslal trenér Carlo Ancelotti do hry Beckhama, ani on ale duel nedokončil. V 92. minutě mu sudí Thual ukázal po střetu s útočníkem Youssefem Adnanem červenou kartu.

Zákrok vypadal hrozivě. Bývalý kapitán anglické reprezentace šel do souboje šlapákem, podle záběrů kamer však nakonec podrážkou své kopačky protihráče přímo nezasáhl.

PSG důležité tři body dokázal uhájit a je krůček od zisku titulu. Čtyři kola před koncem soutěže má v tabulce před druhou Marseille náskok devíti bodů. Mistrovské oslavy může rozpoutat již tuto neděli. Pokud doma zdolá Valenciennes, nemůže ho z první příčky už nikdo sesadit.

Vyloučil rozhodčí záložníka PSG Davida Beckhama oprávněně?
Ano
22,1 %
Ne
77,9 %
Celkem hlasovalo 16748 čtenářů.

Reklama