Hlavní obsah

Totti kvůli fanouškům zvažuje odchod z AS Řím

Francesco Totti po více než dvanácti letech zvažuje odchod z AS Řím. Kapitána a největší hvězdu fotbalového klubu z italské metropole rozčílilo chování radikálních příznivců týmu, kteří po něm během pohárového zápasu se Sienou házeli lahve a jiné předměty.

Článek

Ve čtvrtečním osmifinále Italského poháru na hřišti Sieny sice AS vyhrálo 5:1 a postoupilo, zápas však musel být dvakrát přerušen kvůli výtržnostem fanoušků. Totti osobně zavítal ke kotli svých příznivců a žádal je, aby na plochu přestali házet dýmovnice. Pozitivní odezvy se však nedočkal.

"Někdo po mně hodil flašku a stal jsem se terčem těch nejhorších nadávek. Nechápu proč, takové zacházení si nezasloužím," rozčiloval se osmadvacetiletý útočník na stránkách italského deníku Corriere dello Sport.

Jeho zklamání z chování vlastních příznivců je natolik velké, že nevyloučil svůj letní odchod z klubu, kde působí již od roku 1992. Definitivní slovo však ještě vyhlášený klubista neřekl. "Doufám, že tento incident zůstane ojedinělou záležitostí, tohle nejsou praví fanoušci klubu," dodal.

Reklama

Související témata: