Hlavní obsah

Beckhama loučení s pařížskými fanoušky dojalo k slzám

Paříž

Anglický fotbalista David Beckham, jenž oznámil v týdnu konec kariéry, odehrál poslední domácí zápas za Paris St. Germain v roli kapitána. Jeho loučení s fanoušky v Parku princů bylo vítězné, čerstvý francouzský mistr zdolal Brest 3:1. V dresu hostů si proti anglické hvězdě zahrál i český záložník Mario Lička.

Foto: Gonzalo Fuentes, Reuters

Davida Beckhama loučení s pařížskými fanoušky dojalo k slzám...

Článek
Fotogalerie

Beckham, jenž strávil v pařížském celku po odchodu z Los Angeles jarní sezónu, odehrál 80 minut. Přihrávkou se podílel na druhém gólu PSG, který dal po půlhodině hry Matuidi. Vzápětí svou druhou trefou v zápase zvýšil už na 3:0 nejlepší střelec soutěže Ibrahimovic.

Osmatřicetiletý Beckham se při odchodu ze hřiště neubránil emocím a vytryskly mu slzy. V hledišti mu tleskala manželka Victoria či bývalý francouzský prezident Nicolas Sarkozy.

Bývalé hvězdě Manchesteru United a Realu Madrid se dostalo bouřlivého aplausu v úvodu zápasu i při střídání na konci utkání. Fanoušci mu skandováním děkovali i za krátké působení v klubu a žádali, aby vydržel ještě rok.

Fotbalisty Paris St. Germain čeká ještě poslední zápas sezony na hřišti Lorientu, ale není jasné, jestli do něj Beckham zasáhne.

Reklama