Hlavní obsah

Francouzský útočník Cissé si zahraje ruskou ligu za Krasnodar

Moskva

Francouzský útočník Djibril Cissé podepsal jako volný hráč smlouvu s ruským týmem Kubaň Krasnodar. Jednatřicetiletý fotbalista se dohodl s účastníkem třetího předkola Evropské ligy na ročním kontraktu se stejně dlouhou opcí.

Foto: Profimedia.cz

Djibril Cissé v akci.

Článek

Fotbalový světoběžník Cissé strávil poslední půlrok na hostování v katarském celku Al Gharafa a po návratu se dohodl se svým kmenovým klubem Queens Park Rangers na rozvázání smlouvy. Krátce nato se vítězi Ligy mistrů s Liverpoolem ozval ruský tým.

"Potřeboval jsem se nad tím trochu v klidu zamyslet. Mluvil jsem s přáteli, kteří v Rusku hrají. Samuel Eto'o či Forent Sinama Pongolle hodnotili zemi i místní soutěž pozitivně, což mi usnadnilo rozhodnutí," cituje Cissého server Lenta.ru.

Cissé si kromě Queens Parku a Liverpoolu zahrál i za Auxerre, Marseille, Sunderland, Panathinaikos Atény a Lazio Řím. Ve francouzské reprezentaci odehrál 41 zápasů a nastřílel devět branek. Hráč na webu Krasnodaru prozradil, že do čtvrtečního přípravného utkání se Sigmou Olomouc zatím pravděpodobně nezasáhne.

Reklama

Související témata: