Hlavní obsah

O Necida je zájem v Řecku, Nizozemsku a Francii. Nejspíš odejde na hostování

Moskva

Fotbalový útočník Tomáš Necid možná opustí CSKA Moskva a odejde na hostování. Zájem o něj mají PAOK Soluň a Olympiakos Pireus z Řecka, nizozemské Twente Enschede a Rennes z francouzské nejvyšší soutěže.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Tomáš Necid na tréninku fotbalové reprezentace.

Článek

Podle Necidova agenta Jiřího Müllera by se o budoucnosti třiadvacetiletého hráče, jehož kariéru zbrzdily dvě vážná zranění kolena v posledních dvou letech, mělo rozhodnout v nejbližších dnech. Necid sice v květnu s CSKA prodloužil smlouvu až do června 2015, nyní však zvažuje změnu dresu.

"Jde o to, aby Tomáš po zranění pravidelně hrál a měl velké vytížení. Protože CSKA hraje na jediného útočníka a v týmu je velká konkurence, mohl by to mít v tomto ohledu složitější. Proto jsou ve hře možnosti hostování v jiném klubu," uvedl Müller.

Necid do CSKA odešel v lednu roku 2009 z pražské Slavie za sumu převyšující sto miliónů korun. O dva roky později utrpěl první vážné zranění kolena a loni si přetržení předního zkříženého vazu obnovil. Letos v dubnu začal znovu hrát za rezervní tým moskevského velkoklubu. V ruské nejvyšší soutěži se ale neobjevil, za poslední dvě sezóny v ní odehrál jako střídající hráč jediný zápas.

Reklama

Související témata: