Hlavní obsah

Necid odchází z ruské ligy, bude hostovat v Soluni

Praha

Fotbalový reprezentant Tomáš Necid odchází z CSKA Moskva na roční hostování do řeckého klubu PAOK Soluň. Nové angažmá třiadvacetiletého útočníka, jehož kariéru v posledních dvou letech zbrzdila dvě vážná zranění kolena, ČTK potvrdil jeho agent Jiří Müller.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Tomáš Necid na tréninku fotbalové reprezentace

Článek

Necid sice v květnu s CSKA prodloužil smlouvu do června 2015, přesto nyní mění dres; především kvůli možnosti pravidelně hrát. "To je teď pro mě nejdůležitější, neberu to jako nějaký ústup. Na fotbalové prostředí v Řecku se těším, jsem šťastný a spokojený, že budu dres Soluně oblékat," citoval ho server iSport.cz.

Vedle Soluně, která bude hrát 3. předkolo Ligy mistrů, o Necida stály i její řecký konkurent Olympiakos Pireus, nizozemské Twente Enschede a Rennes z francouzské nejvyšší soutěže.

Necid do CSKA odešel v lednu 2009 z pražské Slavie za sumu převyšující sto miliónů korun. O dva roky později utrpěl první vážné zranění kolena a loni si přetržení předního zkříženého vazu obnovil.

Letos v dubnu začal znovu hrát za rezervní tým moskevského velkoklubu. V ruské nejvyšší soutěži se ale neobjevil, za poslední dvě sezóny v ní odehrál jako střídající hráč jediný zápas.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články