Hlavní obsah

Fotbalista Reyes rozhněval Arsenal

Španělský fotbalista Jose Antonio Reyes si proti sobě poštval všechny příznivce slavného Arsenalu Londýn. Reyes údajně v rozhovoru pro jedno španělské rádio prohlásil, že chce opustit Arsenal a hrát za Real Madrid. Aby toho nebylo málo, měl se vyjádřit v negativním smyslu o svých spoluhráčích z Arsenalu. V Anglii vyvolaly jeho výroky pozdvižení a mladý záložník musí vše vysvětlovat.

Foto: internet

Jose Antonio Reyes.

Článek

"Přeji si hrát za Real Madrid. Pokud by to nevyšlo, chtěl bych odejít někam, kde nebudou mými spoluhráči špatní lidé. A jsem si jistý, že v šatně Realu takoví nejsou," měl 21letý Reyes doslova prohlásit v interview pro španělské rádio.

"Jsem nadšený, že se o mne Real zajímá, protože už od děství bylo mým snem za něj jednou hrát. Líbí se mi styl hry, jaký Real předvádí. Momentálně nejsem šťastný," prohlásil dále Reyes v rozhovoru.

Když byl ale dotazován anglickými novináři, jak že to vlastně svými výroky myslel, začal španělský fotbalista mluvit jinak. "Několikrát jsem slyšel o zájmu Realu Madrid a to mi samozřejmě lichotilo. Ale nyní jsem pod smlouvou v Arsenalu. Jsem zde šťastný a chci pomoci týmu vyhrát spoustu trofejí," nechal se slyšet.

Real zájem popřel

Uvidíme, zda se se stejným vysvětlením spokojí i trenér Arsenalu Arsene Wenger. Ten musel v minulých dnech spolknout už jednu hořkou pilulku, když se dozvěděl, že se obránce Ashley Cole tajně sešel se zástupci konkurenta z Chelsea.

Ostatně s Reyesovým možným příchodem do Realu Madrid to nebude asi tak žhavé. Sportovní ředitel Realu Emilio Butragueňo totiž zvěsti o zájmu o Reyese popřel. "Je hráčem Arsenalu a my to hodláme respektovat. Je ostuda, že se tak nesmyslné spekulace dostanou na veřejnost," řekl.

Reklama

Související témata: