Hlavní obsah

VIDEO: Kuijt se popral? Ne, takhle dopadl po srážce se spoluhráčem

Faro

Pět stehů v tváři a ohromný monokl si přivezl ze srazu nizozemské fotbalové reprezentace útočník Dirk Kuijt. Při tréninku před přátelským zápasem s Portugalskem (1:1) se srazil se spoluhráčem Jonathanem de Guzmánem, který dopadl ještě hůř - hřiště opustil s podezřením na otřes mozku na nosítkách. Ani jeden z nešťastníků do středečního utkání nezasáhl.

Srážka na tréninku Nizozemců

 
Článek
Fotogalerie

Kuijt je tvrdý chlapík. Školou ostrých soubojů prošel v Premier League během působení v Liverpoolu a ani v Turecku, kde stejně jako český reprezentant Michal Kadlec obléká dres Fenerbahce Istanbul, se nehraje zrovna v rukavičkách. Teď ale třiatřicetiletý vicemistr světa z roku 2010 vypadá, jako by neúspěšně hledal štěstí v ringu (viz foto v galerii).

Zranění je však výhradně následkem plného zaujetí během nácviku herních dovedností, při němž došlo k nešťastné srážce obou hráčů hlavami. Záložník De Guzmán, který je ve Swansea na hostování z Villarrealu, se podle vyjádření klubu bude ze zranění zotavovat týden až deset dní a s určitostí zmešká sobotní zápas Premier League proti Manchesteru United.

Reklama

Související témata: