Hlavní obsah

Dynamo Moskva získalo při výprodeji Machačkaly další trio

Moskva

Dynamo Moskva získalo další trio fotbalistů Machačkaly, jejíž vedení se kvůli údajným finančním problémům majitele Sulejmana Kerimova zbavuje opor. Klub z metropole dnes představil jako své posily ruského reprezentačního brankáře Vladimira Gabulova, záložníka Alexeje Jonova a konžského obránce Christophera Sambu.

Foto: Sport.cz

Willian nakonec z Machačkaly zamířil do Chelsea.

Článek

Podle médií Dynamo, jehož majoritním vlastníkem je státní banka VTB, zaplatilo za trojici dohromady přes 20 milionů eur (514 miliónů korun). Na oplátku do Dagestánu putovala čtveřice hráčů.

Před necelými dvěma týdny získalo Dynamo v rámci první vlny výprodeje Machačkaly ruské reprezentační trio Igor Denisov, Jurij Žirkov a Alexandr Kokorin. Za ně zaplatilo dvakrát víc, 45 milionů eur (1,15 miliardy korun).

Mezitím Anži opustily i další opory. Brazilec Willian podepsal smlouvu v Chelsea, kam míří i dosavadní kapitán týmu a jeho největší hvězda Samuel Eto'o.

Z mužstva, které v minulé sezóně dovedl již bývalý trenér Guus Hiddink k třetímu místu v lize a do finále poháru, tak nezůstal v Machačkale během několika týdnů kámen na kameni.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články