Hlavní obsah

Manchester United hledá gólmana, v hledáčku Laštůvka

LONDÝN/PRAHA

Post brankáře patří j nejslabším článkům hry Manchesteru United a vedení fotbalového gigantu se začíná poohlížet po nové tváři, která by místo mezi tyčemi obsadila. Podle britského deníku Sunday Express by trenér Alex Ferusson v létě rád přivítal na Old Trafford současnou oporu Šachtaru Doněck Jana Laštůvku.

Foto: www.banicek.cz

Jan Laštůvka

Článek

Kiksy gólmanů letos maří úsilí slavného mužstva z Old Trafford v domácí soutěži i Lize mistrů. Severoirský brankář Roy Carroll potopil svou chybou tým naposledy ve středu, když v úvodním utkání osmifinále Ligy mistrů věnoval jediný gól zápasu útočníkovi hostujícího AC Milán Crespovi.

Manchester United je jedním z anglických klubů, které bývalého gólmana Baníku Ostrava už nějaký čas sledují. Laštůvku údajně pozorují také Liverpool, Everton nebo Middlesbrough a v kuloárech se spekuluje také o Arsenalu.

"Nevím, že by se seběhlo něco nového. Ale je jasné, že případný zájem takového velkoklubu, jakým je Manchester United, by mi hodně lichotil," řekl Laštůvka, který podle vlastních slov nemá důvod Doněck opouštět. "Nikam neutíkám, jsem tu maximálně spokojen. Anglická Premier League je ale pochopitelně velká výzva," dodal.

Reklama

Související témata: