Hlavní obsah

VIDEO: Drama na hřišti. Hráč nabral soupeře na vidle, dostal červenou kartu a omdlel!

Velmi napínavé okamžiky byly k vidění v utkání nizozemské fotbalové ligy mezi domácím Heerenveenem a Groningenem. Již po pár minutách hry obdržel za hodně ostrý zákrok červenou kartu hostující stoper Timo Letschert. Do kabin se mu předčasně nechtělo, a ani tam nedošel. Po pár krocích totiž omdlel a zůstal bezvládně ležet na trávníku.

Fotbalista Letschert po udělení červené karty omdlel.

 
Článek

K celé situaci došlo v 11. minutě. Heerenveen rychle zaútočil po pravé straně. Balón dobíhal Luciano Slagver, který si chtěl obhodit obránce Letscherta a postupovat v přečíslení dál k soupeřově brance.

Zadák Groningenu chtěl nebezpečí zažehnat rázným skluzem. S důrazem to ale přehnal a šlapákem tvrdě zajel zepředu do protihráče. Hlavní arbitr neváhal ani vteřinu a Letschertovi ukázal červenou kartu.

Dvacetiletý bek opouštěl zelený pažit s udiveným výrazem ve tváři, nedošel však ani za pomezní čáru. Po faulu ho totiž padající Slagver nepříjemně zasáhl do hlavy a následky na sebe nenechaly dlouho čekat. Letschert se již po několika krocích skácel k zemi a z hrací plochy byl transportován do nemocnice s podezřením na otřes mozku.

Letschert se z bezvědomí dostal, po pár dnech byl propuštěn do domácího ošetřování, ani jeho zranění ho však neochránilo od dodatečného trestu. Za svůj zákrok si v Eredivisii tři utkání nezahraje.

Zápas nakonec vyhrál Heerenveen 4:2.

Reklama

Související témata:
Omdlení