Hlavní obsah

Evans hájí Baroše: Nasazení Kewella bylo jako rána do zubů

LIVERPOOL

Dění okolo vztahu Milana Baroše a Liverpoolu neustává. Českého reprezentanta se ve čtvrtek v britském tisku zastal Roy Evans, legendární hráč "Reds" a bývalý trenér klubu z Anfield Road, podle nějž bylo rozhodnutí trenéra Beníteze nepostavit Baroše do základu jako kopanec do zubů.

Foto: liverpool.rivals.net

Roy Evans

Článek

Český útočník údajně těžko nesl, že jej kouč Rafael Benítez nepostavil do základní sestavy v nedělním finále Ligového poháru proti Chelsea. Britská média vzápětí začala spekulovat o hráčových neshodách s realizačním týmem a možném Barošově odchodu z klubu.

Evans prý Barošovo roztrpčení dobře chápe. "Když Benítez nasadil Kewella, bylo to pro Baroše něco jako kopanec do zubů. Vždyť Milan letos hrál dobře, ale takové věci zkrátka k fotbalu patří," citoval Evanse internetový server KopTalk.com.

Evanse by prý jako kouče ani neurazilo, kdyby byl Baroš po utkání rozmrzelý. "Nechtěl bych, aby některý z mých hráčů byl spokojený, kdyby v takových zápasech zůstávali na lavičce. A Milan není žádnou výjimkou. Myslím, že teď by měl sklopit hlavu a začít dělat na tom, aby se zpátky začlenil do týmu," dodal Evans.

Barošovi by ve zbytku sezóny mohly k upevnění pozice pomoci i zranění jeho spoluhráčů. Do konce sezóny jsou definitivně mimo hru útočníci Djibril Cissé a Florent Sinama-Pongolle, ve čtvrtek se k nim přiřadil i Neil Mellor, který se rozhodl ukončit vleklé problémy s koleny a v letošní sezoně se už na hřišti neobjeví.

Reklama

Související témata: