Hlavní obsah

Po Barošovi pokukují italské kluby

PRAHA

Jen se v tisku objevily infomace o údajné Barošově nespokojenosti v Liverpoolu a už se na služby českého útočníka začínají ptát renomované evropské kluby. Nejlepšího střelce posledního evropského šampionátu by rádi viděli v Itálii, kde se o něj zajímají Fiorentina a Palermo. Oba kluby jsou připraveny jednat s Liverpoolem o angažování Baroše pro příští sezónu.

Článek

Nováček italské fotbalové ligy z Fiorentiny se o Baroše zajímal už v lednu, ale Liverpool přestup zamítl. Fiorentina tak nakonec z Lecce získala bulharský útočný zázrak jménem Valerij Božinov. O útočníka české reprezentace by však prý stála i nadále.

Rostoucí zájem vidět Baroše v italské lize potvrzuje i prohlášení funkcionářů z Palerma. Prezident klubu Maurizio Zamparini se prý o dění kolem Baroše nesmírně zajímá a je připraven jednat o jeho příchodu z Anglie do Itálie během léta.

Baroš nedostal o víkendu příležitost hrát od začátku finále Anglického poháru proti Chelsea. Po prohraném zápase pak dal najevo, že pokud by neměl pravidelně hrát, raději odejde. Později však veškeré úvahy o odchodu z Anfield Road popřel s tím, že všechno překroutili novináři. Baroš má v Liverpoolu smlouvu až do roku 2007.

Reklama

Související témata: