Hlavní obsah

Řepkovo vyloučení vedlo ke rvačce

LONDÝN

Fotbalista Tomáš Řepka o sobě dal v Anglii po čase znovu výrazně vědět. Obránce druholigového West Hamu byl vyloučen v sobotním utkání s Prestonem, protože podle rozhodčího udeřil hlavou protihráče Briana O'Neila a hrozí mu zákaz startu ve třech zápasech. Incident ze 43. minuty měl navíc dohru po odpískání prvního poločasu, když se hráči obou týmů údajně poprali v tunelu cestou do šaten.

Foto: Archiv

Tomáš Řepka.

Článek

Londýnská policie si kvůli zprávám o bitce v útrobách stadionu pozvala k výslechu trenéra domácího týmu Alana Pardewa. "Ptali se mě, jestli jsem něco viděl, ale já už jsem byl v kabině. Řekl jsem jim, že o žádném problému v tunelu nevím. Slyšel jsem, že tam bylo nějaké pošťuchování, ale nic víc," prohlásil kouč West Hamu podle listu The Independent.

Pardew se zastal Řepky, který podle jeho mínění neměl být vyloučen. "Tomáš se k němu přiblížil hlavou, ale nepraštil ho. Ta červená karta nás stála zápas," uvedl trenér West Hamu, který prohrál 1:2.

Porážka zkomplikovala Londýňanům boj o návrat do Premier League, neboť klesli na sedmé místo. Týmy na třetím až šestém místě v konečné tabulce budou hrát o jedno postupové místo. West Ham zaostává za šestým Readingem o skóre a má zápas k dobru.

Řepka, jenž proslul svým temperamentním chováním na hřišti, dostal čtvrtou červenou kartu během svého působení v mužstvu United, kam přišel v roce 2001. Podle svých nedávných slov se v poslední době na hřišti uklidnil a reprezentační trenér Karel Brückner dokonce začal uvažovat o povolání bývalého hráče Fiorentiny do národního týmu. V něm Řepka hrál naposledy v nepovedené baráži o mistrovství světa 2002 s Belgií, kdy byl rovněž vyloučen.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články