Hlavní obsah

Hádky v Liverpoolu: Kewell kritizuje kouče

PRAHA

Tradiční klub FC Liverpool má starosti. Ve středu na domácím hřišti jen remizoval s průměrným Blackburnem a utrpěl další ránu svým nadějím na postup na čtvrtou příčku, zajišťující místo v lukrativní Lize mistrů. Liverpool je v tabulce Premier League na páté příčce, sedm bodů za čtvrtým Evertonem. Navíc Reds trápí zdravotní problémy jejich hráče Harryho Kewella.

Foto: 4thegame.com

Harry Kewell v dresu Liverpoolu

Článek

Ten se kvůli potížím přes média dokonce dohaduje s koučem Rafaelem Benitezem.

Kewellovi se nelíbí tvrzení španělského trenéra, který zpochybňuje zdravotní potíže australského reprezentanta. Kewell odkulhal ze hřiště během finále Carling Cupu proti Chelsea a mimo hru byl při následující prohře Liverpoolu v Newcastlu, stejně jako zápasu Ligy mistrů s Leverkusenem.

Kewell si stěžoval na problémy s tříslem, kotníkem a také s achillovkou. Někteří zástupci Lilverpoolu si ale myslí, že zranění nejsou tak vážná a že by Australan mohl přes bolest hrát. Kouč Benítez se nechal minulý týden slyšet: "Jeden den je Harry v pořádku, druhý zase ne. Budeme si muset promluvit s lékařem a zjistit, kde je problém. Situace se mění každým dnem."

"Nejdříve si Harry stěžuje na tříslo, pak na kotník. Další den může hrát. Potřebujeme najít řešení této situace," tvrdí Benitez. Kewella komentáře španělského trenéra zklamaly a v deníku The Sun si postěžoval: "Pokud někdo říká, že své potíže předstírám, je to směšné a mylné."

"Jmenujte mi jediného hráče, který nechtěl dohrát finále Carling Cupu nebo nechtěl nastoupit v Lize mistrů," rozčiluje se Kewell. Rafael Benitez slova svého svěřence v médiích nekomentoval. "Nevím, co Harry řekl, ale jsem se situací spokojenější. Hráč je u doktorů, kteří hledají další řešení jeho zdravotních problémů. Během dvou či tří týdnů bychom měli být chytřejší," přeje se Benitez.

Reklama

Související témata: