Hlavní obsah

VIDEO: Střídáš! Cože, já jdu ze hřiště? divila se hvězda Monaka Falcao

Nantes

Nezajímá mě, kolik stojíš, prostě jdeš z placu. Zhruba těmito slovy odůvodnil trenér fotbalistů Monaka Claudio Ranieri nedělní vystřídání hvězdy týmu Radamela Falcaa. Kolumbijský útočník se v 62. minutě musel nechtíc odebrat na střídačku, i když tah italského kouče se mu vůbec nelíbil.

Falcao se divil svému vystřídání.

 
Článek

Když v 62. minutě hlavní rozhodčí přerušil hru kvůli střídání, Falcao nevěřil vlastním očím. „Děláš si srandu?" pomyslela si hvězda třetího celku Ligue 1 o Ranierově rozhodnutí. Posila, která v létě vyšla Monako na 60 miliónů eur, se v Nantes trápila a do střelecké listiny se nezapsala.

Falcao zápas nedohrál z prostého důvodu - Ranieri se obával o jeho zdravotní stav. „Před zápasem měl problémy se stehnem, ale nakonec jsme se rozhodli, že nastoupí. Nechtěl jsem, aby se jeho stav zhoršil. Vím, že byl ze střídání zklamaný, ale vůbec mě nezajímá, kolik stál. Co je nejlepší pro Monako, to je nejlepší i pro Falcaa," uvedl italský kouč.

Monako nakonec vyhrálo 1:0 a Falcao si udržel pozici nejlepšího střelce Ligue 1. Společně s dvojicí útočníků PSG Zlatanem Ibrahimovicem a Edinsonem Cavanim má na svém kontě devět gólů.

Reklama

Související témata: