Hlavní obsah

VIDEO: Tvrdá odplata za šlapák. Fotbalista Lutychu knokautoval soupeře pěstí do obličeje!

Lovaň

Faulovat se nevyplácí. Na vlastní kůži se o tom přesvědčil v nedělním utkání belgické ligy útočník Bjorn Ruytinx z Lovaně. Zkušený třiatřicetiletý fotbalista těsně před koncem první půle kolíky nepříjemně přišlápl kotník marockého záložníka Mehdiho Carcela-Gonzáleze a pak hrubě litoval. Soupeř ze Standardu Lutych totiž přišel s pořádně agresivní odplatou.

Maročan Carcela-Gonzalez udeřil soupeře pěstí.

 
Článek

Na trávníku se v závěrečných minutách prvního poločasu hodně přitvrdilo a více než samotný fotbal zajímala jednotlivé aktéry zápasu pomsta. Alespoň tedy v případě čtyřiadvacetiletého Maročana.

Mehdi Carcela-González už toho měl plné zuby a jeho trpělivost nevydržela - jen čtyři minuty před tímto šlapákem, za který viděl Bjorn Ruytinx žlutou kartu, totiž Maročana zezadu sejmul jiný hráč Lovaně Alessandro Cerigioni a byl vyloučen.

Druhý tvrdý zákrok už Mehdi nevydržel a šel si vyřizovat účty - s Ruytinxem udělal rychlý proces a svého protihráče jednou ranou do obličeje okamžitě knokautoval. Pochopitelně následovala červená karta, oba celky tak nakonec dohrávaly v deseti a zápas skončil bez branek.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články