Hlavní obsah

Paris St. Germain - Lille 2:2Fotbalisté Lille s Rozehnalem vybojovali bod na hřišti PSG

Paříž
Aktualizováno

Fotbalisté Lille s obráncem Davidem Rozehnalem remizovali v nedělním šlágru francouzské ligy na hřišti Paris St. Germain 2:2. Na obhájce titulu ztrácejí na třetím místě tabulky nadále čtyři body.

Článek

Pařížané doma pokořili nejlepší obranu soutěže poprvé v 36. minutě, kdy se s pomocí teče ve zdi trefil z přímého kopu nejlepší ligový kanonýr Zlatan Ibrahimovic. Těsně před koncem poločasu ale odpověděl kapitán hostů Rio Mavuba, který si z druhé vlny naběhl na pas Salomona Kaloua.

V úvodu druhé půle srazil obránce PSG Lucas Digne v pokutovém území Francka Bériu a Kalou otočil skóre z penalty. Osmnáct minut před koncem ale připravil Lille o cenný triumf vlastním gólem Rozehnalův kolega ze stoperské dvojice Marko Baša.

Hráči PSG udrželi domácí neporazitelnost a zvýšili náskok před druhým Monakem, které v pátek prohrálo doma s Valenciennes 1:2.

Výsledkem 2:2 skončily i ostatní duely dnešního programu Ligue 1. Bordeaux kvůli slepeným trefám soupeře z 73. a 74. minuty přišlo o dvoubrankové vedení v Marseille, Lorient doma proti Lyonu na 2:2 vyrovnal v nastavení.

Francouzská fotbalová liga - 19. kolo
Marseille - Bordeaux 2:2 (73. Romao, 74. Gignac - 34. Jussie, 66. Maurice Belay)
Lorient - Lyon 2:2 (59. Aboubakar, 90.+3 Traoré - 21. Grenier, 49. Gomis)
Paris St. Germain - Lille 2:2 (36. Ibrahimovic, 72. vlastní Baša - 44. Mavumba, 53. Kalou z pen.)

Reklama

Související témata: