Hlavní obsah

Šmicer se v létě po šesti letech asi vrátí do Lensu

LIVERPOOL/PRAHA

Dny českého fotbalisty Vladimíra Šmicra v FC Liverpool jsou s největší pravděpodobností sečteny. Jednatřicetiletému reprezentantovi v létě skončí smlouva a Šmicrovi podle všeho už nebude nabídnuto její prodloužení. Ofenzivní záložník ale nemá o nabídky nouzi a není vyloučeno, že se vrátí do francouzského Lensu, odkud v létě roku 1999 právě do Liverpoolu odešel.

Foto: www.liverpoolfc.tv

Vladimír Šmicer v dresu Liverpoolu.

Článek

Šmicer podle internetové stránky icliverpool.icnetwork posuzuje dvě velmi zajímavé nabídky. "Ale s největší pravděpodobností se vrátím do Lensu," citoval Šmicra server. "V Liverpoolu na 90 procent končím, poslední sezóna tady byla velmi složitá," připomněl dvaasedmdesátinásobný reprezentant zranění kolena, kvůli kterému byl mimo hru od loňského léta až do února.

Vrátí se Šmicer po sezóně do Lensu?
Hlasujte v anketě na konci článku!

Podle anglických médií by druhým zájemcem o Šmicrovy služby mohl být polský mistr Wisla Krakov, o jehož údajných námluvách s trojnásobným účastníkem evropských šampionátů se hovořilo už v únoru. Klub vedený českým koučem Wernerem Ličkou se ale podle všeho šance ulovit posilu zvučného jména nevzdal, i když sám hráč prý preferuje nabídku Lensu.

Na severu Francie by si rád vzpomněl na úspěšné období své bohaté kariéry. Šmicer do Lensu zamířil v roce 1996 po evropském šampionátu v Anglii, v hornickém městě v roce 1998 získal mistrovský titul, zahrál si zde Ligu mistrů i Pohár UEFA a jako nepostradatelná opora tamního mužstva si získal obdiv fanoušků. Už během angažmá v Liverpoolu se Šmicer nechal opakovaně slyšet, že by se do své oblíbené Francie ještě někdy rád vrátil.

Reklama

Související témata: