Hlavní obsah

Benítez se zlobí na Valencii kvůli Barošovi

Trenér Liverpoolu Rafael Benítez se kvůli Milanu Barošovi pustil přes média do svého bývalého zaměstnavatele Valencie. Kouči anglického týmu vadí, že španělský klub oznámil, že jedná s českým reprezentantem o jeho přestupu na Pyrenejský poloostrov.

Článek

"Není dovolené snažit se přetáhnout hráče, jenž má ještě na dva roky platnou smlouvu v jiném mužstvu. Budu se muset zeptat ve Valencii, co to znamená," prohlásil Benítez, jenž dovedl v minulé sezóně španělský klub k ligovému titulu i triumfu v Poháru UEFA.

Benítez reagoval na čtvrteční slova prezidenta Valencie Juana Solera, jenž ve španělských médiích uvedl, že chce v létě získat do týmu Baroše a další čtyři nebo pět fotbalistů na podobné úrovni.

Nejlepší střelec loňského mistrovství Evropy Baroš přišel do Liverpoolu v roce 2001 a kontrakt tam má až do roku 2007. V této sezoně nastřílel v dresu 'Reds' 13 gólů a podle některých zákulisních hlasů s ním už Benítez pro příští ročník nepočítá.

Španělský kouč se však dnes na Barošovu adresu vyjádřil lichotivě. "V téhle sezoně dal hodně branek. Měl ale zdravotní problémy a tolik se mu střelecky nedařilo. Maká ale tvrdě," dodal Benítez.

Reklama

Související témata: