Hlavní obsah

VIDEO: Ibrahimovicovi to zase pálí! Šajtle, placírka, lob přes brankáře a hattrick byl na světě

Brest

Střílení gólů je v jeho podání tak snadné. Švédský fotbalista Zlatan Ibrahimovic vstoupil do roku 2014 jako správný kanonýr - ve středu mu stačilo pouhých 32 minut na to, aby z Francouzského poháru hattrickem sestřelil Brest. Útočník Paris Saint-Germain své góly sice příliš neslavil, fanouškům však nachystal více než solidní podívanou.

Zlatan Ibrahimovic vstřelil hattrick.

 
Článek

Sedm gólů v jednom fotbalovém utkání se zase tak často nevidí, divákům v Brestu se to však poštěstilo. Jejich druholigový tým sice podlehl favoritovi 2:5 a v poháru skončil, přesto fanoušci Brestu vyprovodili Ibrahimovice ze hřiště mohutným aplausem.

Švédský útočník se poprvé prosadil už v 10. minutě. A způsobem, který je mu vlastní - Ibrahimovic si počkal na přihrávku Maxwella a z voleje se trefil krásnou šajtlí přesně k tyči. V 39. minutě zůstal zcela volný na malém vápně a zblízka dorazil míč za bezmocného domácího brankáře, o necelé dvě minuty později Ibrahimovic mohl slavit čistý hattrick. Se svým spoluhráčem Cavanim rozjel protiútok a chytře přehodil gólmana Brestu.

Dvaatřicetiletý útočník tak i po krátké vánoční přestávce pokračuje ve skvělých výkonech - v posledních deseti zápasech nastřílel už dvanáct gólů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články