Hlavní obsah

Rooney nafackoval v nočním klubu své snoubence

PRAHA

Bouřlivý vztah anglického fotbalisty Wayna Rooneyho s Coleen McLoughlinovou utrpěl v neděli další šrám. Devatenáctiletí snoubenci se o zatím poslední skandál postarali v nočním klubu Brasingamens v Cheshiru. Reprezentační útočník podle svědků přítelkyni při hádce nafackoval a jeho rozčilení pak museli mírnit spoluhráči z Manchesteru United. McLoughlinová prý z klubu v slzách utekla.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Wayne Rooney.

Článek

Mluvčí páru potvrdil, že se snoubenci pohádali, popřel ale fyzické napadení. Konflikt údajně vyvolalo to, že Rooney se chtěl jít pobavit se svými spoluhráči Riem Ferdinandem, Royem Carrollem a Wesem Brownem. McLoughlinová se ale do klubu vypravila za ním se svými kamarádkami.

Podle jednoho ze svědků si sice obě skupinky sedly dohromady, Rooney se ale se snoubenkou nejprve vůbec nebavil. Po chvíli ovšem vypukla hádka, kterou fotbalista uzavřel fackou. "Stalo se to přímo přede mnou a byla to poctivá facka. Coleen vypadala pořádně překvapeně," řekl listu The Sun jeden ze svědků incidentu.

Rooney s McLoughlinovou tvoří pár více než dva roky a mají za sebou několik bouřlivých skandálů. V loňském roce neměli daleko k rozchodu poté, co britská média přinesla zprávy o tom, že anglický kanonýr pravidelně navštěvuje londýnské nevěstince. McLoughlinovou usmířil až prsten za astronomickou částku a nákupní výlet do New Yorku.

Utrácení Rooneyho snoubenky je přitom v Anglii proslulé. Její nájezdy na luxusní obchody, v nichž s oblibou utrácí statisícové částky z účtu svého snoubence, přitahují pozornost médií téměř stejně, jako výkony talentovaného fotbalisty na hřišti.

Reklama

Související témata: