Hlavní obsah

VIDEO: To byla drzost. Pellé si vychutnal soupeřova brankáře báječnou patičkou

Pořádné sebevědomí a odvahu ukázal v nizozemské fotbalové lize útočník Feyenoordu Rotterdam Graziano Pellé. Na hřišti Utrechtu předvedl parádu, které museli zatleskat i domácí příznivci. Italský útočník obelstil celou soupeřovu obranu, když elegantní patičkou poslal míč za záda překvapeného brankáře Robbina Ruitera.

Báječná patička v podání útočníka Graziana Pellého.

 
Článek

Domácí vstoupili do utkání slibně a od 12. minuty vedli po trefě Jense Toornstry. Jenže pak přišel pro fandy Utrechtu šok! O pět minut později totiž zařídil vyrovnání Ruben Schaken a minutu poté přišla akce, která se bude v Nizozemsku asi ještě dlouho opakovat.

Obránce Daryl Janmaat se protáhl kolem pravé pomezní čáry, nacentroval do šestnáctky a nabíhající Pellé naplno ukázal svoji kopací techniku. Na jeho bravurní patičku domácí brankář nestačil zareagovat a se spoluhráči jen smutně přihlížel gólovým oslavám hostů.

Feyenoord po změně stran své vedení ještě zvýraznil a nakonec zvítězil 5:2. Rotterdamský tým je v tabulce po devatenácti odehraných kolech čtvrtý se čtyřbodovou ztrátou na vedoucí Ajax. Utrechtu patří devátá příčka.

Reklama

Související témata: