Hlavní obsah

Fotbalista Droppa po odchodu z Ostravy zakotvil ve Vratislavi

Vratislav

Fotbalový záložník Lukáš Droppa se po odchodu z Ostravy stal novou posilou Slasku Vratislav. S třináctým celkem polské ligy, který trénuje Stanislav Levý, se dohodl na smlouvě do konce sezóny s opcí. Klub o tom informoval na svém webu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Lukáš Droppa (vpravo) bude hrát v Polsku.

Článek

Čtyřiadvacetiletý defenzivní středopolař v týmu vyřazeného účastníka Evropské ligy úspěšně prošel herními i zdravotními testy a Slask ho dnes představil jako novou akvizici. "Klub na tomto transferu tiše a intenzivně pracoval, díky čemuž se nám podařilo získat opravdu solidního hráče. Během testů Lukáš dokázal, že pozitivní pověst, jakou získal v Čechách, není bezdůvodná," řekl český kouč Levý na klubovém webu.

Droppa strávil v Ostravě dvě a půl sezony, po jejichž dobu většinou patřil do základní sestavy. V zimě však odmítl návrh nové smlouvy a s Baníkem se rozešel. Za ostravský celek odchovanec Slovácka odehrál 67 utkání a dal dva góly.

Droppa má ve Vratislavi kontrakt do konce sezóny. Pokud odehraje určitý počet zápasů, bude kontrakt automaticky prodloužen o další rok.

Reklama