Hlavní obsah

Zidane uvažuje, že skončí s fotbalem už příští rok

MADRID

Francouzský fotbalista Zinedine Zidane má před sebou možná už jen jednu sezónu ve španělské lize. Trojnásobný nejlepší hráč světa nevyloučil, že ukončí kariéru ještě dřív, než mu v létě 2007 vyprší smlouva v Realu Madrid. Zidane to ve čtvrtek uvedl na oficiální stránce klubu.

Foto: Internet

Zinedine Zidane.

Článek

"Určitě skončím s fotbalem v roce 2007 a nevylučuji, že odejdu už před tím. Rozhodnu se ale, až ten okamžik přijde," uvedl zkušený záložník, jenž patří k největším hvězdám španělského velkoklubu.

Zidane, který příští týden oslaví 33. narozeniny, přišel do Realu Madrid v roce 2001 za rekordních 76 miliónů eur z Juventusu. Motivace ani chuť hrát mu prý neschází, přestože za poslední rok zažil na hřišti víc zklamání než radosti. Po nevydařeném mistrovství Evropy skončil v reprezentaci a ani Realu se v této sezóně nedaří.

"Opravdu nemohu říct, že bych byl s touto sezónou spokojený," řekl Zidane. "Z Ligy mistrů jsme vypadli hodně brzy a zůstal nám jen boj o domácí titul. I to je teď hodně těžké," dodal. Real je tři kola před koncem o šest bodů druhý za Barcelonou.

Přinejmenším jednu sezónu Zidane určitě odehraje. "Teď myslím jen na to, jak si v létě udělám dovolenou a vrátím se s novou motivací. Příští rok mi určitě chybět nebude," prohlásil.

Reklama

Související témata: