Hlavní obsah

Drogba se chce z Chelsea vrátit do Marseille

PRAHA

Útočník Pobřeží Slonoviny ve službách londýnské Chelsea Didier Drogba se chce vrátit do Francie. Fotbalista si prý nezvykl na anglický styl života a nevyloučil, že se vrátí zpět do Olympique Marseille. "Stýská se mi," cituje hráče Chelsea ve svém středečním vydání francouzský deník L'Equipe.

Článek

"Život v Anglii není lehký. Musíte se přizpůsobit, a to mi dělá problémy. Je to něco úplně jiného. Moje morálka tím trpí," dodal africký útočník.

"Na druhou stranu jsem zažil fantastické momenty jako oslavy titulu s Chelsea. To je nezapomenutelné a důvod, proč jsem přišel. Musím potvrdit, že fotbal má v Anglii mimořádné postavení," nechal se slyšet Drogba.

Drogba přišel do Chelsea v červenci loňského roku, ale nedařilo se mu jako v Marseille. Měl zdravotní problémy, naposledy s kolenem. Forvard ocenil přístup kouče Mourinha, který mu stále věřil.

Ale dodal, že herní styl Chelsea mu občas příliš neseděl. "Ve druhé části sezóny jsem dostával jen dlouhé nakopávané míče, přitom bych radši dostal míč po zemi," uvedl Drogba. Ten nevyloučil návrat do Francie. "Marseille je moje srdeční záležitost. Říkal jsem to při odchodu a ani po pár měsících se nic nezměnilo."

Teď jsem anglický šampión a rád bych se jednou stal i mistrem Francie. Samozřejmě s Marseille, pokud to bude možné. Do Olympique bych se ale vrátil jen v případě, že by měl tým schopný útočit na titul. A to není současná situace. Se mnou i beze mě," řekl Drogba.

Reklama

Související témata: