Hlavní obsah

VIDEO: Aplaudoval z tribuny sám sobě. Běloruský hráč předvedl bizarní oslavu gólu

Kaunas

Někdo po gólu svléká dres, jiní tančí kolem rohového praporku nebo třeba imitují rybáře, či skok do vody. Hodně neobvyklým způsobem oslavil dosažení branky běloruský fotbalista Dmitrij Kovb, který si na tribuně zatleskal sám sobě.

Neobvyklá oslava gólu v podání běloruského fotbalisty.

 
Článek

Někteří hráči jsou po rozvlnění soupeřovy sítě doslova v extázi. Neváhají třeba vyběhnout až do ochozů a podělit se o radost s fanoušky. Tenhle chlapík však hrál na venkovním hřišti a domácí příznivci po jeho trefě, která navíc znamenala vyrovnání, zrovna nejásali. Řadě smutným a rozčarovaným fandům na stadiónu ale sedmadvacetiletý útočník svou humornou scénou určitě vyloudil úsměv na rtech.

Běžela 86. minuta a FK Trakai prohrával v zápase litevské ligy na půdě vedoucího Žalgirisu Kaunas 0:1. S výsledkem se ale nechtěl smířit Kovb, který si naskočil na rohový kop a hlavou nedal brankáři Vitkauskasovi žádnou šanci.

Jeho spoluhráči jej poté naháněli marně. Kovb vyběhl až na tribunu, na jednu z volných sedaček se posadil, dal si nohu přes nohu a jako po dobrém koncertu nebo divadelním představení začal nadšeně tleskat.

Po remíze 1:1 zůstal Žalgiris v desetičlenné tabulce první, Trakai figuruje na šesté příčce.

Reklama

Související témata: