Hlavní obsah

Zástupci Lyonu přijedou sledovat Baroše do Teplic

LYON (Francie)

Středeční utkání s Makedonií může hodně napovědět o budoucnosti českého reprezentačního útočníka Milana Baroše. Do Teplic se totiž chystají zástupci týmu Olympique Lyon, kteří mají o liverpoolského fotbalistu zájem. Na Stínadlech se objeví sportovní ředitel Lyonu Bernard Lacombe a také nový kouč francouzského mistra Gerard Houllier.

Článek

Právě Houllier před čtyřmi lety přivedl Baroše do Liverpoolu. "Mohu potvrdit, že Baroš je rozhodně jedním z našich cílů. Proto se Bernard s Gerardem pojedou podívat na utkání s Makedonií," citovala BBC prezidenta Olympique Jeana-Michela Aulase.

Podle agentury AFP by se přestupová částka za nejlepšího střelce loňského mistrovství Evropy mohla blížit patnácti miliónům eur (zhruba 450 miliónů korun)

Jméno třiadvacetiletého Baroše, jenž má na Anfield Road smlouvu ještě na dvě sezóny, se v posledních týdnech skloňovalo především v souvislosti s Valencií. Ve španělském klubu se však změnil trenér, navíc loňský mistr získal Nizozemce Patricka Kluiverta, takže z případného přestupu čerstvého vítěze Ligy mistrů do Valencie nejspíš sejde.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články