Hlavní obsah

Valencie má smluvně pojištěn Kluivertův noční život

Reputace Patricka Kluiverta vedla představitele Valencie k tomu, aby do smlouvy zakomponovali klauzuli ohledně bouřlivého nočního života, která by mohla vést až k vypovězení kontraktu s nizozemským fotbalistou. Kluivert byl v pondělí oficiálně představen jako nová posila španělského klubu a uvedl, že už bude "hodný".

Foto: internet

Patrick Kluivert

Článek

"Všichni mohou být klidní. Umím se v noci chovat," uvedl osmadvacetiletý Kluivert, jenž je jednou z šesti nových posil Valencie. Loňští mistři zakončili tuto sezónu až na sedmém místě tabulky španělské ligy a kvalifikovali se pouze do Poháru Intertoto.

"Jsem si jistý, že nyní skončíme mezi nejlepšími čtyřmi. Doufám, že si fanoušci užijí mou hru a góly," řekl bývalý nizozemský reprezentant, jenž minulou sezónu působil v anglickém Newcastlu. Ve svém novém působišti se Kluivert upsal na tři roky.

Valencie po neúspěšné sezóně mohutně posiluje na nový ročník španělské ligy. Kromě Kluiverta do týmu přišli mimojiné brazilský záložník Edú z Arsenalu a z konkurenční Zaragozy útočník David Villa, jenž za dvě poslední sezóny nastřílel 32 branek. Podle francouzského listu L´Equipe se navíc s klubem na podmínkách přestupu dohodl také slavný Portugalec Luis Figo. Jeho přestup z Realu by prý měl být stvrzen během několika dní.

Reklama

Související témata: