Hlavní obsah

VIDEO: Výsměch! Bastia útočníka Brandaa za zbabělé napadení kapitána PSG nepotrestá

Paříž

Jaký trest vyměří vedení francouzského celku Bastia svému útočníkovi Brandaovi za surové napadení kapitána Paris Saint-Germain Thiaga Motty? Zatím žádný! Brazilec sice po sobotní prohře 0:2 v Parku princů napadl italského reprezentanta a zlomil mu nos, vedení týmu z Korsiky se ho ale částečně zastalo.

Brandao napadl v tunelu kapitána PSG.

 
Článek

Brandao si v tunelu počkal na Mottu a krvavě ho zranil. Podle prezidenta PSG Násera Al-Keláfího si bývalý hráč Marseille, Šachtaru Doněck či St. Etienne za to zaslouží distanc do konce života.

Bastia se rozhodla počkat na rozhodnutí disciplinární komise, ale vyhradila si právo zasáhnout v budoucnu. "Jednoznačně odsuzujeme gesto našeho útočníka, ale také stejně litujeme nepřijatelného chování jistých hráčů, kteří nepřestali s urážením a provokováním svých soupeřů," uvedl francouzský klub v prohlášení.

Paris St. Germain reakce Bastie překvapila. "Vzali jsme na vědomí, že Bastia odsoudila útok Brandaa proti Thiagu Mottovi, ale překvapilo nás, že klub nepotrestal svého hráče, jehož úmyslné a extrémně násilné gesto je neomluvitelné a volá po sankcích od ligové disciplinární komise," uvedlo PSG na svém webu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články