Hlavní obsah

Gerrard se chytil s Benítezem a chce odejít z Liverpoolu

Anglický fotbalista Steven Gerrard možná opustí Liverpool. Kapitán vítězů letošní Ligy mistrů se podle britského tisku dostal během přípravy do ostrého sporu s trenérem Rafaelem Benítezem a přestal jednat s vedením klubu o zvýšení platu. Pětadvacetiletý záložník by měl údajně zamířit do londýnské Chelsea nebo španělského Realu Madrid.

Článek

Podle listu The Sun došlo o víkendu v tréninkovém centru Reds k ostré výměně názorů mezi Gerrardem a Benítezem, která totálně zmrazila vztahy mezi hráčem a trenérem. Kapitán Liverpoolu je přesvědčen, že s ním španělský kouč nepočítá a zrušil proto jednání s vedením klubu o zvýšení týdenní gáže z 60 tisíc na 80 tisíc liber. V Liverppolu má Gerrard smlouvu ještě na dva roky.

Deník Daily Mirror citoval jednoho z Gerrardových přátel, podle nějž "Stevenovi došla trpělivost. Tohle je válka. I kdyby zástupci Liverpoolu přišli s návrhem nové smlouvy, Steven jim doporučí, kam si jí mohou strčit..."

O pětadvacetiletého kanonýra údajně jeví eminentní zájem Chelsea, která na Reds nestačila v semifinále letošní Ligy mistrů, a hvězdný Real Madrid. V souvislosti s pětadvacetiletým fotbalistou je v zahraničních médiích zmiňován i AC Milán, který právě s Liverpoolem prohrál finále Ligy mistrů v Istanbulu.

Reklama

Související témata: