Hlavní obsah

Chelsea prý nabídla za Ronaldinha astronomických 120 milionů eur

PRAHA

Touha po brazilském míčovém kouzelníkovi Ronaldinhovi zřejmě přiměla zástupce Chelsea k předložení další nabídky na rekordní přestupovou částku. Podle italského listu Corriere dello Sport je majitel londýnského klubu Roman Abramovič ochoten vyplatit Barceloně astronomických 120 milionů eur.

Foto: Internet

Ronaldinho

Článek

Pětadvacetiletému záložníkovi chce ruský miliardář navrhnout devítiletý kontrakt na 140 milionů eur.

Ronaldinho, který přišel na Nou Camp v roce 2003, momentálně jedná s katalánským klubem o prodloužení smlouvu do roku 2010. O Brazilcových kvalitách se angličtí šampioni sami přesvědčili v osmifinále Ligy mistrů, v němž jim dal v odvetě na Stamford Bridge dva góly, ale vyřazení "Barcy" nezabránil.

Pokud by se informace italského deníku ukázaly být pravdivé a Barcelona by na nabídku přistoupila, překonal by přestup téměř dvojnásobně dosavadní rekord. Ten drží Francouz Zinedine Zidane, jenž v roce 2001 přišel z Juventusu do Realu Madrid za 76 milionů eur.

Chelsea v tomto přestupním období rekordními nabídkami hýří. Podle zpráv tisku chtělo její vedení koupit ukrajinského kanonýra Andreje Ševčenka z AC Milán za 85 milionů eur a brazilského útočníka Adriana z Interu Milána za více než 96 milionů.

Reklama

Související témata: