Hlavní obsah

VIDEO: Kouč Bielsa zuřil. Při zápase rozsedl vařící kafe, nakopl kelímek a seřval asistenta

V Marseille má zatím skvělé výsledky, jeho Olympique prodloužil vítěznou sérii nedělní domácí výhrou nad Toulouse 2:0, ale v jednu chvíli během utkání rozhodně trenér Marcelo Bielsa dobrou náladu neměl. Prostě úspěch je často vykoupen i utrpením, které si argentinský kouč vytrpěl kvůli horké kávě.

Marcelo Bielsa si sedl na šálek s kávou.

 
Článek

Ta má jak známo především povzbuzující účinky, dokáže člověka nakopnout, což se stalo i v Bielsově případě. Ale velmi pravděpodobně to nebylo příjemné.

Asistent připravil svému nadřízenému šálek, z něhož se ještě kouřilo, na chladící box. K němu stál ale Bielsa zády, když byl na jednom ze svých typických výletů k postranní čáře. Následně box obkroužil a sedl si na něj.

V mžiku ale opět vystřelil do pozoru, už s kávovým flekem na teplácích. Vzteky skopl rozsednutý šálek a od plic si zanadával směrem k realizačnímu týmu na lavičce.

Nicméně na konci zápasu slavil už osmé vítězství v deseti ligových zápasech, po nichž vévodí jeho tým francouzské nejvyšší soutěži se sedmibodovým náskokem na milionáře z Paris St. Germain.

Reklama