Hlavní obsah

Schalke se nelíbí suma za Baroše

GELSENKIRCHEN

Přestup Milana Baroše do Schalke 04 se zřejmě neuskuteční. Vedení německého celku se totiž nelíbí přestupní částka, která se vyšplhala na 7 miliónů liber (zhruba 310 miliónů korun). "Tohle téma je na 95 procent smeteno ze stolu," řekl manažer Schalke Rudi Assauer v pátečním vydání deníku Bild.

Článek

O odchodu českého útočníka z Liverpoolu se v posledních dnech intenzivně spekuluje, podle manažera Pavla Pasky existuje pět nabídek. Teorie o přestupu podporuje i fakt, že Baroš v dosavadních zápasech anglického klubu v předkolech Ligy mistrů ještě nenastoupil a mohl by tak stále hrát v tomto ročníku evropské poháry za jiný tým.

Právě Schalke, za které v minulosti hráli i Jiří Němec s Radoslavem Látalem, bylo považováno za jednoho z velkých zájemců o Baroše. Klub hledá před začátkem sezóny posilu do útoku, navíc má jako druhý tým německé ligy jistou účast v Lize mistrů.

O třiadvacetiletého hráče má vážný zájem i Aston Villa. V birminghamském celku by se Baroš sešel s krajanem Patrikem Bergrem, ale nezahrál by si v evropských pohárech.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články