Hlavní obsah

Příchod Robinha zřejmě ukončí působení Owena v Realu

PRAHA

Dořešení přestupu Brazilce Robinha do španělského Realu Madrid zřejmě znamená konec kariéry anglického reprezentanta Michaela Owena v barvách slavného velkoklubu. Owen si od svého příchodu loni v létě nevybojoval místo v základní sestavě Bílého baletu a v současnosti se spekuluje o jeho návratu na Britské ostrovy.

Foto: homepage.ntlworld.com

Michael Owen

Článek

Zájem už projevily týmy Arsenalu a Newcastlu, mluví se také o příchodu do Manchesteru United. Zástupci Realu se v nedělním listu Sunday Times nechali slyšet, že Owenovi nebudou bránit v odchodu.

Co by měl Michael Owen udělat?
Hlasujte v anketě na konci článku!

Nejpravděpodobněji vypadá přesun pětadvacetiletého forvarda na Old Trafford, kde by Owen mohl spolupracovat s kolegou z anglické reprezentace Waynem Rooneym. Spekuluje se také o tom, že šéf Manchesteru Sir Alex Ferguson hodlá prodat záložníka Phila Nevilla, útočníka Luise Sahá a Brazilce Klebersona, aby mohl Owenův příchod zaplatit. Podle zdrojů BBC by měli United nabídnout 11 miliónů eur.

O Owena by stále také Arsenal, který se snažil získat Baptistu. Toho ale Kanonýrům vyfoukl právě Real Madrid. Nejméně pravděpodobně vypadá příchod Michaela Owena do Newcastlu. V něm by si totiž nezahrál prestižní Ligu mistrů, což by mohlo ovlivnit jeho reprezentační šance s blížícím se světovým šampionátem v Německu příští rok.

Reklama