Hlavní obsah

Everton na Baroše nemá peníze, situaci sonduje Monako

MONAKO/BIRMINGHAM

Definitivně padla možnost, že český fotbalista Milan Baroš přestoupí do Evertonu. Městský konkurent Barošova zaměstnavatele z Liverpoolu totiž není schopen dát dohromady sedm miliónů liber, potřebnou sumu na jeho přestup. Otevírají se tak možnosti dalším zájemcům o služby českého útočníka, ke kterým se podle francouzského tisku aktuálně přidalo AS Monako.

Článek

V útoku Monaka je nyní volné místo. Knížecí klub opustil Javier Saviola, který se vrátil z hostování do Barcelony. Další útočník Emannuel Adebayor měl také přestoupit, ale vedení Monaka jeho přestup do West Hamu na poslední chvíli zrušilo.

Podle informací tisku by se Baroš také hodil do koncepce monackému trenérovi Didieru Deschampsovi. Ten poslal na hostování Mohameda Kallona, se kterým měl neshody. Nejlepší střelec loňského evropského šampionátu by se tak sešel v jednom klubu s dalším reprezentantem Jaroslavem Plašilem.

Další vážný zájemce o Baroše Aston Villa se dnes opět pustil do boje, v němž zřejmě také neuspěje. Klub podal Liverpoolu poslední nabídku, znějící na šest miliónů liber. Když Baroše nezíská, začne údajně jednat s jeho bývalým spoluhráčem z Liverpoolu Michaelem Owenem.

Reklama

Související témata: