Hlavní obsah

Rosický s Kollerem možná opustí Dortmund

PRAHA

Čeští reprezentanti ve službách německé Borussie Dortmund jsou opět objektem spekulací evropských médií. Ty předpovídají odchod obou hráčů, o Rosického má údajně eminentní zájem Atlético Madrid. Koller by zase rád přešel do klubu, ve kterém bude pravidelně hrát prestižní Ligu mistrů.

Foto: ČTK

Tomáše Rosického by chtělo získat Atlético Madrid.

Článek

O odchodu Tomáše Rosického z Dortmundu se spekuluje už dlouho. Několikrát se mluvilo o jeho přestupu do Realu Madrid, tentokrát do celku městského konkurenta Bílého baletu - Atlética.

Podle španělského As hledá Atlético po získání defenzivního Martina Petrova ještě posilu do ofenzívy a tou by měl být právě český reprezentant. Atlético mělo o Rosického zájem už v dubnu a tehdy řekl sportovní ředitel klubu Toni Muňoz: "Rosický by byl ideálním hráčem pro náš nový projekt."

O odchodu přemýšlí i urostlý útočník Jan Koller. Nejlepší český reprezentační kanonýr by rád nastupoval v klubu, který bude pravidelným účastníkem prestižní Ligy mistrů. Kollerovi končí po příští sezóně smlouva a byl by tedy pro případné zájemce k mání za hubičku.

Setrvání v Dortmundu se Jan Koller nebrání, jak ale uvádí, případné jednání o novém kontraktu připadá v úvahu nejdříve (pokud vůbec) po zimní přestávce.

Reklama