Hlavní obsah

Paris St. Germain - Montpellier 0:0Ibrahimovice a spol. vypískali po remíze fanoušci

Fotbalisty Paris St. Germain nezastihl konec roku v herní pohodě. Dnešní domácí bezbranková remíza s Montpellierem byla třetím z posledních čtyř ligových duelů, v nichž nevyhráli. Tým kolem hvězdného švédského kanonýra Zlatana Ibrahmovice mohl jít v případě vítězství do vedení, takhle se ale vedoucímu Marseille jen bodově vyrovnal a zůstal druhý o skóre. Olympique má navíc ještě nedělní zápas s Lille k dobru.

Foto: Charles Platiau, Reuters

Zklamaní fotbalisté Paris Saint-Germain Davidu Luiz (vpravo) a Zlatan Ibrahimovic.

Článek

Obhájci titulu hráli bez nápadu a 45.000 fanoušků v Parku princů nudili. V prvním poločase si nevytvořili kloudnou šanci, k tomu hosté nevystřelili na branku a diváci především své miláčky o přestávce na cestě do kabin vypískali. PSG sice po pauze přidalo, ale výsledkem byl jen prudký přímý kop Davida Luize z 25 metrů.

Největší šanci měl poté jiný brazilský obránce Pařížanů Thiago Silva, jeho hlavičku ze 64. minuty však na brankové čáře zastavil jeden ze zadáků Montpellieru. Zápas tak skončil 0:0, což se modročerveným stalo na domácím stadiónu po téměř dvou letech. A po stejné době také tým neskóroval ve dvou zápasech po sobě.

Francouzská fotbalová liga - 19. kolo:
Paris St. Germain - Montpellier 0:0
Caen - Bastia 1:1 (75. Feret - 21. Kamano)
Lorient - Nantes 1:2 (73. Ayew - 44. Bammou, 79. Audel)
Mety - Monako 0:1 (79. Ferreira-Carrasco)
Rennes - Remeš 1:3 (45. Mexer - 65. Charbonnier, 76. Fortes, 90. De Préville)
Toulouse - Guingamp 1:1 (26. T. H. Doumbia - 8. Giresse)

Reklama

Související témata: