Hlavní obsah

Emoce stoupaly, trenky šly dolů! Sudí bez milosti tasil červenou

Lisabon

Přehnané výlevy radosti střelců branek na fotbalovém trávníku či dokonce mimo něj trestají rozhodčí udělením žluté karty. To, co předvedl útočník Dally však rázně překročilo rámec obvyklého přetahování dresů přes hlavu. Poté, co v závěru utkání druhé portugalské ligy srovnal stav, vystrčil na fanoušky soupeře pozadí...

Fotbalista Dally stáhl trenky.

 
Článek

Tým Freamunde vévodí druhé nejvyšší soutěži v zemi nejlepšího fotbalisty světa Cristiana Ronalda, v nedělním duelu na hřišti GD Chavez však brzy prohrával 0:1. O vyrovnání se postaral až v 83. minutě Dally, jenž do hry zasáhl po přestávce.

Z gólu měl útočník z Pobřeží slonoviny ohromnou radost, oslavu však zakončil šokujícím gestem před sektorem domácích fanoušků. Stáhl trenky a na udivené příznivce Chavezu vystrčil zadek.

Důvod fotbalistova konání není znám, měl snad s fanoušky domácího celku nevyřízené účty? Rozhodčí každopádně pro Dallyho chování neprojevil ani nejmenší pochopení a hráče okamžitě vykázal ze hřiště. Hosté však i bez afrického excentrika nerozhodný výsledek udrželi a v tabulce jim dál patří pozice lídra.

Reklama

Související témata: