Hlavní obsah

Mourinho doporučuje obránci Carvalhovi IQ test

PRAHA

Bez poznámky nenechal nedávný výpad proti své osobě trenér Chelsea José Mourinho. Portugalského kouče londýnského celku rozlítila slova obránce Ricarda Carvalha. Ten si stěžoval na to, že nebyl v sestavě pro zahajovací duel Premier League ve Wiganu. "Ricardo by si možná měl zajít nechat udělat IQ test," tvrdí Portugalec na stránkách BBC.

Článek

Carvalho po nedělním utkání ve Wiganu řekl, že rozhodnutí vynechat jej ze základní sestavy je nepochopitelné. Na což Mourinho reagoval. "Carvalho má možná problém s chápáním věcí. Možná by si měl zajít nechat udělat test inteligence."

Měl by si Ricardo Carvalho nechat udělat IQ test?
Hlasujte v anketě na konci článku!

"Nejsem šťastný, že se podobné věci dozvídám přes noviny. Myslím, že Ricardo je zrovna naštvaný a promluvím si s ním. Takovéhle věci si v týmu nemůžeme dovolit," dodal Mourinho, který podle některých spekulací potrestá svého krajana pokutou ve výši dvou týdenních platů.

Mourinho říká, že všechny hráče upozorňoval na to, že musejí být trpěliví. "Ricardo hrál pode mnou čtyři roky a je nerozumím tomu, proč podobné poznámky dělá. Možná by měl navštívit doktora," doporučil obránci kouč Chelsea.

"V létě jsem všem hráčům říkal, že máme skvělý tým a je potřeba, aby všichni byli trpěliví. Každý dostane šanci," uvedl Mourinho. Ve Wiganu nastoupil na místě Carvalha francouzský obránce William Gallas.

Reklama

Související témata: