Hlavní obsah

Prodej Baroše je prý dalším krokem pro návrat Owena

Poté, co se Liverpool dohodl s Aston Villou na přestupu Milana Baroše, je prý poslední vítěz Ligy mistrů připraven uskutečnit první kroky směřující k návratu Michaela Owena z Realu Madrid. Píše to alespoň britský deník Daily Mirror. Autor článku navíc varuje dalšího útočníka Liverpoolu Djibrila Cissého, kterého prý čeká prodej stejně jako Baroše.

Článek

Trenér a manažer Liverpoolu se údajně nechal včera slyšet, že Cissé má tento týden poslední možnost ukázat v následujících dvou zápasech týmu, zda bude jeho budoucnost v klubu pokračovat. Pokud nepřesvědčí, je Benítez připraven instruovat vedení Liverpoolu, aby zahájilo jednání o jeho prodeji jinam.

Cissého zřejmě zachrání jen zázrak

První zápas s nožem na krku prožije Cissé už dnes večer,  v odvetě třetího předkola Ligy mistrů proti CSKA Sofia. Dalším zápasem, který by měl rozhodnout o jeho budoucnosti, je páteční utkání Superpoháru. V něm se Liverpool coby vítěz Ligy mistrů utká s vítězem Poháru UEFA, CSKA Moskva.

Zájem o francouzského reprezentanta už údajně projevil Olympique Marseille, který ho chce získat na hostování. O tom ale Benítez nechce ani slyšet, cenu má pro něj jen prodej. Podle Cissého agenta není hráč ze současné situace nadšený, a rád by v Liverpoolu zůstal. To však není v jeho moci, Benítez má zřejmě jiné plány.

Čeká se na prohlídku Baroše

Tím hlavním má být návrat kanonýra Owena, který před rokem odešel do Realu Madrid  za 8 miliónů liber. To je suma, o které by byl Liverpool ochoten jednat. Real si ale útočníka, který je v nominaci španělského týmu pro dnešní zápas s výběrem americké MLS, momentálně cení na rovných 15 miliónů liber.

Liverpool nyní čeká, jak dopadne lékařská prohlídka Milana Baroše v Aston Ville. Poté, co český hráč bez problémů projde, inkasuje klub z Anfield Road 6,5 miliónu liber. Kdyby pak za podobnou sumu prodal i Cissého, peníze na Owena by nebyly problém.

Reklama

Související témata: