Hlavní obsah

Baroš k nám přiláká další kvalitní hráče, říká šéf Aston Villy

BIRMINGHAM (Británie)

Předseda Aston Villy Doug Ellis věří, že angažování Milana Baroše pomůže do klubu přitáhnout další špičkové fotbalisty. Birminghamský celek podle něj nákupem českého útočníka ukázal, že má do budoucna velké plány, což by mu mělo usnadnit získávání kvalitních posil.

Článek

"Hráči se vždycky dívají, jak vypadá mužstvo, za které by měli nastupovat. Když přijde někdo jako Milan, kterému je třiadvacet let, vidí, že máme určité ambice a že se díváme dopředu," řekl Ellis podle serveru sportinglife.com.

Baroš podstoupil před úterním podpisem smlouvy velmi důkladnou lékařskou prohlídku. Vedle klubového doktora si zástupci Aston Villy vyžádali ještě posudek ortopedického specialisty z Sheffieldu. "Když angažujete hráče za šest nebo sedm milionů, musí prohlídka vypadat jinak, než když hráč stojí milion liber," uvedl Ellis.

Funkcionář, jenž se pomalu vrací ke každodenní práci po trojnásobném bypassu, chce do konce srpna před uzavřením přestupového okna přivést ještě jednoho obránce. V defenzivě kvůli zranění chybí Martin Laursen, Mark Delaney a Jay Lloyd Samuel.

Reklama

Související témata: