Hlavní obsah

Takhle útočí v Nizozemsku. Jesličky soupeři, centr šajtlí a byl z toho výstavní gól

Utrecht

Úžasný fotbalový moment byl k vidění v nedělním utkání 18. kola nizozemské Eredivisie mezi Utrechtem a Heerenveenem. Hostující útočníci si doslova smlsli na defenzivě Utrechtu, výsledkem originální týmové spolupráce pak byl vítězný gól, který vstřelil švédský forvard Sam Larsson.

Parádní souhra fotbalistů Heerenveenu.

 
Článek

Není tajemstvím, že holandská soutěž patří k nejofenzivnějším evropským ligám. Souhru, kterou předvedla trojice hráčů z Heerenveenu, by však mohli závidět i borci v prestižnějších velkoklubech.

Celá akce odstartovala v 65. minutě autovým vhazováním. Německý útočník Mark Uth se s míčem dostal až k rohovému praporku, ve svízelné situaci si však poradil s velkým přehledem a jednomu z domácích beků nasadil jesličky. K míči rychle přiběhl Joey van den Berg, který na nic nečekal a šajtlí přes nohu hledal v pokutovém území další hráče Heerenveenu. Přesně našel kopačku Sama Larssona, který uklidil míč do sítě.

Hosté nakonec zvítězili v Utrechtu 2:1, svého soupeře v tabulce přeskočili a jsou osmí. Utrechtu patří jedenáctá pozice.

Reklama

Související témata: