Hlavní obsah

Bulhar Jankov přišel při fotbale málem o penis

HANNOVER (NĚMECKO)

Ke kurióznímu a velice nepříjemnému zranění přišel hráč fotbalistů Hannoveru 96 Čavdar Jankov. Bulharský záložník šel v 10. minutě sobotního utkání Hannover - Frankfurt do souboje s Köhlerem a soupeř mu kopačkou přivodil čtyřcentimetrový šrám na intimních partiích. "Trefil mě kopačkou do podbřišku. Pekelně to bolelo," cituje jednadvacetiletého fotbalistu německý bulvární deník Bild.

Foto: Hannover96.de

Bulharský fotbalista Hannoveru Čavdar Jankov

Článek

Jankov ale pokračoval ve hře. "Po několika minutách jsem si všiml, že mám trenky úplně od krve. Okamžitě jsem byl u postranní čáry," říkal po zápase záložník Hannoveru.

Až v kabině zjistil přesně, co se stalo. Na penise byl čtyřcentimetrový šrám, který mu týmový doktor Wego Kregehr ošetřil Dermobondem - speciálním lepivým přípravkem. Na ten přišla náplast, která ránu zakryla.

Pak se Jankov vrátil do hry, bolesti pominuly. O přestávce mu byly vyměněny náplasti a bulharský záložník se dokonce do statistik zápasu zapsal v 64. minutě druhým gólem Hannoveru. Ten první vstřelil český reprezentant Jiří Štajner.

Dalšího ošetření se dostalo Jankovovi po zápase. Doktor mu do penisu vstříkl znecitlivující prostředek a ránu zašil šesti stehy. "Čavdar byl velice statečný," říkal po zápase Kregehr. "Ránu bylo nutné zašít, aby v budoucnosti neměl hráč mimo jiné problémy s erekcí," dodal doktor.

Bulhara čekala bezesná pozápasová noc. "Večer to bolelo jako čert. Zůstal jsem radši doma, protože bolesti byly moc velké. Nemohl jsem pořádně ani spát," tvrdil Jankov. Už v neděli se ale jeho stav zlepšil. Stehy by mu měly být odstraněny v pátek, před zápasem se suverénním lídrem Bayernem Mnichov.

Reklama

Související témata: