Hlavní obsah

Beckham je nadšen, Real s ním chce prodloužit smlouvu

MADRID

Ještě loni se v britském tisku objevovaly spekulace o tom, jak je David Beckham ze svého angažmá v Realu Madrid nešťastný. Že se mu stýská po Anglii, že si na nové prostředí nezvykla ani manželka Victoria, a že je frustrovaný z toho, že se s Realem nedočkal takových úspěchů, které očekával. Na všechny tyto nářky zapomeňte. Real chce jednat s Beckhamem o prodloužení smlouvy a hráč je z toho viditelně nadšený.

Foto: ARCHIV

Anglický fotbalový reprezentant David Beckham

Článek

"V klubu mi dali najevo, že se mnou chtějí mluvit o prodloužení smlouvy. Z toho jsem opravdu velmi šťastný," prohlásil Beckham, jehož dosavadní kontrakt v Realu Madrid vyprší po této sezóně. Do Realu přišel v roce 2003 z Manchesteru United.

"Můj život tady je dokonalý a v Realu Madrid jsem šťastný, takže bych zde pochopitelně chtěl zůstat co nejdéle," pokračoval Beckham ve vychvalování svého zaměstnavatele.  "S vedením jsme se domluvili na schůzce během několika příštích měsíců, ale čím dříve tím lépe. Čeká nás spousta zápasů a rád bych se soustředil jen na fotbal," dodal 30letý záložník.

Nyní si Beckham působení v Realu Madrid nemůže vynachválit, ale při jeho začátcích ve slavném klubu měl rozporuplné pocity. "Řada věcí, hlavně po fotbalové stránce, se hodně zlepšila. A v současnosti mohu říci, že jsem spokojený, že jsem z Anglie odešel," prohlásil Beckham na závěr.

Reklama